مقالات

معرفی بهترین فروشگاه سازها + مزایا و معایب آن ها

معرفی بهترین فروشگاه سازها + مزایا و معایب آن ها

در این مقاله درباره معرفی بهترین فروشگاه سازها توضیح دادیم همراه ما باشید.

فروشگاه ساز چیست؟

فروشگاه ساز آنلاین سرویسی است که به شما امکان می دهد با حداقل دانش فنی یک وب سایت با قابلیت فروش محصولات برای خود ایجاد کنید. این خدمات فروشگاه ساز معمولا بسیار کاربرپسند هستند و قابلیت های قدرتمندی را برای رشد و مدیریت یک اپلیکیشن آنلاین ارائه می کنند.
این فروشگاه سازها از سیستم مدیریت اشتراکی برای سایت شما استفاده می کنند. کار با این سیستم ها بسیار ساده است و به همین دلیل است که کاربران زیادی به سمت آن جذب می شوند.
زمانی که می خواهید یک کسب و کار اینترنتی برای خود ایجاد کنید، باید از خدماتی استفاده کنید که نیازهای شما را تا حد امکان آسان کند. اگر در بین تمامی سایت هایی که وجود دارد جستجو کنید، امکانات کافی برای ساخت فروشگاه اینترنتی وجود ندارد.
اگر به دنبال بهترین فروشگاه های سال 2024 هستید که تمام نیازهای شما را نیز برآورده کند، می توانید یکی از فروشگاه سازهای معرفی شده در زیر را برای ساخت سایت خود انتخاب کنید.

بهترین فروشگاه سازها در سال ۲۰۲۴

اکنون که متوجه شدیم فروشگاه ساز چیست و چگونه از آن استفاده می شود، بهتر است نگاهی به بهترین فروشگاه سازهای جهان در سال 2024 بیندازیم. در این قسمت به بررسی 6 تا از بهترین فروشگاه ها با مزایا و معایب آنها می پردازیم.

شاپیفای – Shopify

اولین و احتمالا بهترین سرویس فروشگاه ساز بین المللی که در این لیست معرفی می کنیم، سرویس Shopify است. طبق تحقیقات انجام شده در زمینه خدمات فروشگاهی، Shopify بالاترین امتیاز را به دلیل داشتن امکانات متنوع برای فروش دریافت کرده است.
یکی از نقاط قوت سرویس فروشگاه ساز Shopify این است که امکان مدیریت آسان محصولات موجود در آن را فراهم می کند. این قابلیت برای فروشگاه های اینترنتی که محصولاتی با موجودی و تنوع بالا دارند استفاده خواهد شد.
مدیریت سایت با سرویس Shopify بسیار ساده است. زیرا پنل مدیریتی با رابط کاربری بسیار ساده و در عین حال کاربردی ایجاد شده است که در مدیریت فروش محصولات به شما کمک زیادی می کند. از سوی دیگر، Shopify یکی از بهترین خدمات فروشگاه اینترنتی است که کانال های مختلف فروش و بازاریابی را ادغام کرده و به کاربر خود امکان مدیریت آنها را می دهد.

مزایا و معایب
✔ دارای امکانات بیشتر و افزونه اینترنتی برای کمک به فروش
✔ امکان مدیریت و ادغام کانال های بازاریابی مختلف در محصولات سایت
✔ سازگار با فناوری جدید VR برای نمایش محصولات
✘ هزینه ماهانه برای سیستم POS
✘ آموزش اختصاصی برای راه اندازی سایت وجود ندارد
✘ برای کاربران داخل ایران نامناسب

هزینه تهیه اشتراک

  • سه روز آزمایشی رایگان
  • ارزان ترین اشتراک 5 دلار در ماه است
  • اشتراک اولیه 29 دلار در ماه
  • اشتراک Shopify 79 دلار در ماه
  • اشتراک پیشرفته 299 دلار در ماه
  •  اشتراک بر اساس تراکنش از 2.9% به اضافه 30 سنت در هر تراکنش

 

Shopify

ویکس – Wix

وقتی در مورد بهترین سایت های بین المللی صحبت می کنیم، یکی از نام هایی که همیشه می شنویم Wix است. بیش از 11 میلیون وب سایت در سراسر جهان با استفاده از این سایت ساخته شده است که آن را به محبوب ترین سایت ساز جهان تبدیل کرده است.
یکی از تخصص های اصلی Wix ایجاد سایت فروشگاهی است. این سرویس دارای زیرساخت بسیار قدرتمندی است که امکانات فراوان و ظاهری جذاب را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.
درست است که محبوب ترین سرویس سایت سازی با سیستم مدیریت اشتراکی در دنیاست اما این سرویس یک سرویس کلی است که برای ساخت هر نوع سایتی قابل استفاده است و به صورت حرفه ای مانند Shopify فقط در سایت های فروشگاهی قابل انجام است. با این کار، Wix هنوز یک سرور بسیار قدرتمند است که می تواند هر سایتی را که کاربر می خواهد ایجاد کند.
فروشگاه ساز آنلاین سرویسی است که به شما امکان می دهد با حداقل دانش فنی یک وب سایت با قابلیت فروش محصولات برای خود ایجاد کنید. این خدمات فروشگاه ساز معمولاً بسیار کاربرپسند هستند و قابلیت های قدرتمندی را برای رشد و مدیریت یک فروشگاه آنلاین ارائه می دهند.
این فروشگاه سازها از سیستم مدیریت اشتراکی برای سایت شما استفاده می کنند. کار با این سیستم ها بسیار ساده است و به همین دلیل است که کاربران زیادی به سمت آن جذب می شوند.
زمانی که می خواهید یک کسب و کار اینترنتی برای خود ایجاد کنید، باید از خدماتی استفاده کنید که نیازهای شما را تا حد امکان آسان کند. اگر در بین تمامی سایت هایی که وجود دارد جستجو کنید، امکانات کافی برای ساخت فروشگاه اینترنتی وجود ندارد.

مزایا و معایب
✔ دارای بیشترین ابزار و افزونه برای کمک به فروش آنلاین
✔ راه اندازی آسان انواع خدمات دیجیتال مارکتینگ مانند بازاریابی ایمیلی
✔ امکانات مختلف برای حمل و نقل
✔ اپلیکیشن موبایل قدرتمند برای مدیریت سایت
✘ برای فضای ذخیره سازی نامحدود باید 159 دلار بپردازید
✘ کارمزد تراکنش بالا
✘ برای کاربران داخل ایران نامناسب

هزینه اشتراک
💲 نسخه رایگان اما محدود دارد
💲 اشتراک ماهانه پایه 27 دلار است
💲 اشتراک تجاری 32 دلار در ماه
💲 اشتراک Elite 159 دلار در ماه
💲 به علاوه یک دامنه رایگان برای یک سال

wix

اسکوئر اسپیس – SquareSpace

SquareSpace بیشتر به عنوان یک سرویس طراحی وب سایت شناخته می شود، با این حال متوجه شدیم که یک فروشگاه ساز قدرتمند نیز دارد، به همین دلیل است که آن را در رتبه سوم لیست خود قرار داده ایم.
البته ممکن است پلتفرم فروشگاه سازی این شرکت در مقایسه با Wix و Shopify ضعیف تر باشد، اما در بسیاری از موارد می تواند دیگر پلتفرم های سایت فروشگاهی را شکست دهد.
در واقع متوجه شدیم که فروشگاه ساز Squarespace بسیار شبیه به فروشگاه ساز Wix شده و نسبت به سال قبل پیشرفت زیادی کرده است، به همین دلیل به جرات می توان گفت که این پلتفرم یکی از بهترین فروشگاه سازهای جهان در 2024. .

مزایا و معایب
✔ امکان افزودن نامحدود محصولات در تمامی اشتراک ها
✔ امکان مدیریت قوی روی اپلیکیشن موبایل
✔ قالب های جذاب و دیدنی
✘ سیستم پرداخت آن فقط در آمریکا فعال است
✘ برای مواردی مانند مرتب سازی و فیلتر کردن محصولات، باید از یک افزونه استفاده شود
✘ برای فروشگاه های اینترنتی بزرگ خیلی مناسب نیست
✘ برای کاربران داخل ایران نامناسب

هزینه اشتراک
💲 اشتراک ماهانه پایه 27 دلار است
💲 49 دلار اشتراک ماهانه پیشرفته
💲 به علاوه یک دامنه رایگان برای یک سال
💲 بدون کارمزد در هر تراکنش
💲 14 روز آزمایشی رایگان

SquareSpace

 بیگ کامرس – BigCommerce

سرویس بعدی که در این لیست معرفی می کنیم سرویس فروشگاه ساز BigCommerce است. همانطور که از نام این سرویس پیداست، مشخص است که این سرویس به عنوان یک سایت ساز فروشگاهی انحصاری کار می کند.
فروشگاه ساز Big Commerce همان ویژگی های فروش Wix و Squarespace را ارائه می دهد و این باعث شده است که آن را به یک سرویس فروشگاه آنلاین قدرتمند تبدیل کند. برخی از بهترین ویژگی های این سرویس شامل مدیریت قوی موجودی، بدون هزینه تراکنش و ویژگی های عالی حمل و نقل است.
اما متاسفانه این سرویس دارای نقاط ضعف خاصی نیز می باشد. از نقاط ضعف این سرویس می توان به عدم سادگی در استفاده و مدیریت سایت و پشتیبانی نسبتا ضعیف اشاره کرد. این در حالی است که قیمت ساخت سایت با بیگ کامرس خیلی پایین نیست و قیمتی نزدیک به Shopify ارائه می دهد.
با این حال، اگر مدیریت موجودی برای کاربر مهم است، تجارت بزرگ یکی از بهترین گزینه ها برای ساخت یک فروشگاه آنلاین است. در غیر این صورت گزینه های دیگری که معرفی کردیم عملکرد بهتری دارند.

مزایا و معایب
✔ بدون هزینه تراکنش در همه اشتراک ها
✔ راه های مناسب برای ارسال محصول
✔ امکان افزودن نامحدود محصولات در تمامی اشتراک ها
✘ تنوع قیمت محدود در اشتراک
✘ قالب های محدود برای ظاهر سایت
✘ آموزش ضعیف کاربران برای استفاده از پلتفرم
✘ برای کاربران داخل ایران نامناسب

هزینه اشتراک:
💲 ارزان ترین اشتراک ماهانه 29 دلار است
💲 محبوب ترین اشتراک ماهانه 79 دلاری
💲 299 دلار اشتراک ماهانه پیشرفته
💲 بدون کارمزد تراکنش
💲 پشتیبانی 24 ساعته

BigCommerce

اسکوئر آنلاین – Square Online

منحصر به فرد ترین ویژگی Square Online این است که به کاربران خود اجازه می دهد تا یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنند و محصولات خود را به صورت رایگان بدون داشتن اشتراک پولی به فروش برسانند.
در واقع، برخی دیگر از خدمات سایت سازی فروشگاهی در این لیست نیز به کاربر امکان ایجاد یک سایت رایگان را می دهند، اما هیچ کدام اجازه فروش محصولات در این سایت های رایگان را نمی دهند.
البته هیچ چیز بی دلیل رایگان نیست. زیرا اگر با Square Online یک فروشگاه اینترنتی رایگان بسازید، برای هر تراکنش باید هزینه نسبتا بالایی بپردازید. از طرفی طراحی ظاهر سایت با این سرویس بسیار محدود است، زیرا این سرویس تنها 6 قالب آماده را در اختیار کاربر قرار می دهد که کمترین تعداد قالب در بین تمامی سرویس های این لیست است.
با این حال، Square Online تمام ابزارهایی را که برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین نیاز دارید به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهد. این باعث می شود این گزینه برای مشاغل کوچکی که تقریبا هیچ بودجه ای برای طراحی وب سایت ندارند مناسب باشد.
اما اگر بودجه کمی دارید، گزینه های دیگر این مقاله برای شما بهتر خواهد بود و ارزش سرمایه گذاری را دارد.

مزایا و معایب
✔ نظارت بر زمان واقعی همه تراکنش ها که امنیت را افزایش می دهد
✔ امکان افزودن محصولات بی نهایت به سایت
✔ امکان راه اندازی فروشگاه اینترنتی رایگان
✘ نسخه رایگان آن بسیار محدود است
✘ همیشه باید برای هر تراکنش کارمزد 2.9٪ به اضافه 30 سنت داده شود
✘ ضعف در اتصال سایت به سایر کانال های فروش
✘ برای کاربران داخل ایران نامناسب

هزینه اشتراک
💲 شامل طرح اشتراک رایگان است
💲 اشتراک Plus 29 دلار در ماه است
💲 اشتراک Premium 79 دلار در ماه است
💲 شروع کارمزد تراکنش از 2.9% + 30 سنت
💲 دامنه رایگان در اشتراک های پولی

square online

گو ددی – GoDaddy

آخرین فروشگاهی که در لیست بهترین فروشگاه سازهای جهان در سال 2024 معرفی می کنیم فروشگاه ساز آنلاین GoDaddy است. این سرویس یک انتخاب عالی برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی با تمام امکانات لازم است.
فروشگاه سازنده GoDaddy ویژگی های منحصر به فرد زیادی ندارد، اما هر آنچه را که برای کاربرانش نیاز است فراهم می کند و قیمت نسبتاً مناسبی در مقایسه با سایر پلتفرم های این لیست دارد.
علاوه بر این، پلتفرم GoDaddy نسبت به سال های گذشته بهبود یافته و ویژگی های بیشتری را به سرویس خود اضافه کرده است.

مزایا و معایب
✔ امکان مدیریت سایت از طریق اپلیکیشن موبایل
✔ سرعت بالای سایت های ساخته شده با این پلتفرم
✘ همیشه برای تراکنش ها کارمزد کمی می پردازید
✘ دارای ویژگی های مدیریتی کمتری نسبت به سایر پلتفرم های موجود در این لیست است
✘ برای کاربران داخل ایران نامناسب

هزینه اشتراک
💲 اشتراک طرح پایه از 10 دلار در ماه
💲 اشتراک طرح حق بیمه از 15 دلار در ماه
💲 اشتراک طرح تجاری از 21 دلار در ماه

GoDaddy

فروشگاه ساز ووکامرس

WooCommerce افزونه ای است که بر روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس نصب و فعال می شود، این افزونه امکانات یک فروشگاه اینترنتی را در اختیار شما قرار می دهد.
فروشگاه سازهای ووکامرس، مجنتو، پرستاشاپ، جوملا، اپن کارت و … معروف ترین فروشگاه سازهای خارجی مورد استفاده در ایران هستند که ووکامرس معروف ترین آنهاست. معروف ترین و پرکاربردترین فروشگاه ساز در ایران در حال حاضر فروشگاه ساز ووکامرس است.
این فروشگاه ساز امکانات زیادی را در اختیار کاربران قرار می دهد و در بین کاربران ایرانی بسیار محبوب است.

جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم نگاهی به بهترین خدمات فروشگاه ساز دنیا در سال 2024 بیندازیم و آنها را با یکدیگر مقایسه کنیم. همانطور که در متن خواندیم، خدمات فروشگاه ساز خارجی زیادی وجود دارد که هر کدام دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند.
اما برای کاربران ایرانی هم مشکلاتی ایجاد می کنند و به جای آن می توانید از سرویس های فروشگاه ساز ایرانی مانند پورتال استفاده کنید.

پاسخ دهی

  • Rating
X