هر قالب یا افزونه پس از نصب باید به روز شود تا با نسخه های جدید PHP سازگار باشد. اگر قالب های شما به روز نشوند، با نسخه های جدید PHP ناسازگار و مشکل ساز می شوند. این ناسازگاری حتی ممکن است منجر به کار نکردن پلاگین یا قالب سایت شود. از آنجایی که این به روز رسانی ها دائمی هستند، ممکن است بخواهیم گاها نسخه php مورد نظر را تغییر دهیم. در ادامه روش به روز رسانی نسخه php در هاست سی پنل را بررسی می کنیم و درباره تغییر نسخه php در سی پنل توضیح میدهیم. همراه ما باشید.
نحوه تغییر نسخه PHP در سی پنل
1- در مرحله اول باید به کمک آموزش ورود به سی پنل وارد کنترل پنل هاست خود شوید. در صفحه اول کنترل پنل در قسمت نرم افزار باید به دنبال گزینه ای به نام multi php manager باشید. البته در برخی هاست ها این قسمت با عنوان select php version موجود است. در صفحه اصلی کنترل پنل خود از قسمت نرم افزار بر روی عبارت “multi php manager” کلیک کنید.
2- در مرحله بعد به صفحه ای مشابه تصویر زیر هدایت می شوید. در این قسمت آدرس تمامی دامنه هایی که بر روی هاست سی پنل خود تعریف کرده اید را مشاهده خواهید کرد. در این مرحله باید تیک کنار دامنه ای را که می خواهید نسخه PHP آن را ارتقا دهید فعال کنید.
3- در این مرحله پس از انتخاب دامنه مورد نظر خود، مانند تصویر زیر در سمت راست، نسخه php مورد نظر خود را از کشو PHP Version انتخاب کنید. در نهایت پس از انتخاب نسخه بر روی دکمه APPLY کلیک کنید تا تغییرات مورد نظر ذخیره شود.
در نهایت برای اینکه مطمئن شوید نسخه ای که انتخاب می کنید با وب سایت شما سازگار است، صفحه اصلی و صفحه ورود به سایت خود را باز کنید. اگر نوتیفیکیشن یا اخطاری نمایش داده نشد به این معنی است که ماژول خوبی را انتخاب کرده اید و سایت شما با نسخه انتخاب شده سازگار است. اگر به هر دلیلی خطایی رخ داد، می توانید نسخه های دیگر را انتخاب کنید.
نکته مهم تغییر ورژن PHP هاست سی پنل
- همانطور که در بالا ذکر شد برخی از کاربران در قسمت نرم افزار گزینه ای به نام multi php manager ندارند.
- کاربرانی که در هاست خود multi php manager را ندارند باید بر روی گزینه select php version کلیک کنند تا نسخه PHP هاست خود را تغییر دهند.
اگر گزینه select php version را انتخاب کنید با صفحه ای به نام PHP Selector مواجه می شوید. اکنون فقط از قسمت مقابل نسخه PHP نسخه مورد نظر خود را انتخاب کنید. برای بازگرداندن تنظیمات نسخه انتخاب شده به حالت پیش فرض، قبل از اعمال هرگونه تغییر، روی دکمه Restore to default واقع در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید. در انتها، روی پیوند Set as current کلیک کنید تا تنظیمات شما اعمال شود.
فقط مراقب باشید نسخه ای که انتخاب می کنید به عنوان نسخه فعال در مقابل نسخه فعلی PHP نمایش داده شود. اگر این قسمت تغییر نکرده است، دوباره تنظیمات را اعمال کنید. شما می توانید نسخه PHP هاست سی پنل خود را به این روش ساده تغییر دهید.
پاسخ دهی